Ενημερωτικά δελτία (newsletters) των φίλων βιοδυναμικής γεωργίας και των μελών του Ελληνικού συλλόγου βιοδυναμικής γεωργίας

Δελτίο της 2 Αυγούστου 2020, γράφει η Λίνα Λασηθιωτάκη

link για για να κατεβάζετε ολόκληρο ενημερωτικό δελτίο

Αγαπητοί βιοδυναμικοί παραγωγοί και φίλοι της βιοδυναμικής γεωργίας,

Μετά από μια περίοδο σιωπής, σκέψης και δημιουργικού προβληματισμού, επιστρέφουμε σεβόμενοι την υπόσχεση που δώσαμε τον Απρίλιο του 2018.

Λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα της αλληλεπίδρασής μας από εκείνο το σαββατιάτικο πρωινό, είμαστε σε θέση να κάνουμε συλλογικά ένα πρώτο βήμα για την αναγέννηση του συλλόγου βιοδυναμικής γεωργίας στην Ελλάδα.

Συνημμένα θα βρείτε τα εξής έγγραφα: 20200802-bdgr-newsletter-1.pdf

Συμπεράσματα Συνάντησης Μια νέα ώθηση για το βιοδυναμικό σύλλογο στην Ελλάδα 28.04.2018 (κλικ εδώ για να το κατεβάσετε ολόκληρο)

Ενημερωτικό Δελτίο Ελληνικού Συλλόγου Βιοδυναμικής Γεωργίας Νο1 Αύγουστος 2020 (κλικ εδώ για να το κατεβάσετε ολόκληρο) στο οποίο περιλαμβάνονται οι εξελίξεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο του αγροδιατροφικού τομέα αλλά και λεπτομέρειες για την ίδρυση του νέου οργανισμού ‘Biodynamic Federation Demeter International’ στο Ντόρναχ της Ελβετίας.

Το επόμενο βήμα είναι να συναντηθούμε από κοντά όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Θέλουμε να έχουμε ένα ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας μέσω του ενημερωτικού δελτίου. Σκοπός είναι να καθιερωθεί την έκδοση του ενημερωτικού δελτίου κάθε τρίμηνο.

Θα θέλαμε να δημιουργήσουμε μια στήλη με βιοδυναμικά νέα. Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας τα νέα σας έτσι ώστε να τα συμπεριλάβουμε στο επόμενο ενημερωτικό δελτίο το Νοέμβριο.

Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!

Εκ μέρους του συλλόγου

Με εκτίμηση,

Λίνα Λασηθιωτάκη


Kind regards,
Lina Lasithiotaki
Agronomist/Consultant
MSc Organic Agriculture – Specialization Marketing and Consumer Behavior
[Τ] +306971935097[E] lasithiotaki.lina@gmail.com

Το δελτίο φιλοξενείται από www.organicgarden.gr – υπεύθυνος Letizi Harald ( γεωπόνος, σύμβουλος βιοδυναμικής γεωργίας, ιδρυτής μέλος του Ελληνικού συλλόγου βιοδυναμικής γεωργίας) τηλ. 6979221718 – harald@biosporos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *